Kytäjä Trail 2020 peruttu

Koronaviruksen takia olemme päättäneet perua Kytäjä Trailin vuodelta 2020. Kilpailu oli alun perin määrä järjestää 2.5.2020, ja 103 osallistujaa oli jo ehtinyt ilmoittautua mukaan. Kytäjä Trailia ei siis järjestetä tänä vuonna ollenkaan.

Palautamme maksetut osallistumismaksut ilmoittautuneille täysimääräisinä. Saadaksesi maksusi takaisin ilmoita alla olevalla lomakkeella tilinumerosi. Pyrimme palauttamaan kaikki maksut kootusti, joten saatat joutua odottamaan maksua hetken.

Liikuntaseteleillä tai vastaavilla maksettuja maksuja emme valitettavasti voi palauttaa, sillä liikuntaseteleitä ei voi muuttaa rahaksi. Mikäli olet ilmoittautunut mutta et maksanut, mitään ei tarvitse tehdä.

Kaikesta huolimatta kiitos ilmoittautumisesta!

Osallistumismaksun palautus

Bookmark the permalink.

3 Responses to Kytäjä Trail 2020 peruttu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *