Kytäjä Trailiin osallistuminen – hyvä lahjaidea

Mikäpä parempi joululahja kuin osallistuminen Kytäjä Trailiin?

Aineettomat joululahjat ovat entistä suositumpia, ja mikäpä voittaisi polkujuoksuelämyksen. Tarjoa ystävällesi tai sukulaisellesi osallistuminen tapahtumaan ja ilmoita samalla vaikka itsesi kaveriksi! Huhtikuun lopussa on mukava nauttia alkavasta keväästä Kytäjä-Usmin jylhien erämetsien komeissa maisemissa. Tehty ilmoittautuminen on myös hyvä kannustin liikkumaan myös pimeinä talvikuukausina.

Ei huolta: Kytäjä Trailin osallistumisen voi ostaa myös lahjaksi! Täytä ilmoittautumislomake, syötä ilmoittajan sähköpostiosoitteeksi oma osoitteesi ja täytä muut kentät osallistujan tiedoilla. Emme lähetä ilmoittautumisen lahjana saaneille sähköpostitse tiedotteita ennen kuin juuri ennen kilpailua, joten ilmoittautuminen pysyy mukavana yllätyksenä!

Osallistujan sarjaa voi muuttaa myöhemminkin olemalla yhteydessä järjestäjiin, joten ei hätää, vaikka et tietäisi, haluaako lahjan saaja osallistua kilpa- vai kuntosarjaan. Lahjaksi ostettuja ilmoittautumisia ei valitettavasti voi maksaa liikuntaseteleillä, sillä ne ovat henkilökohtaisia.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *