Kytäjä Trailin yhteislenkkejä

Järjestämme Kytäjä Trailin kilpailumaastossa yhteislenkkejä, jotka ovat kaikille avoimia. Tervetuloa!

  • Sunnuntai 20.1.2019 klo 10.00

Ensimmäisen lenkin lähtöpaikka on Usmin uimarannan parkkipaikka (Usminjärventie 206, Hyvinkää). Juostaan noin 10 kilometriä rauhallisella vauhdilla. Poluilla on paljon lunta, joten aikaa kannattaa varata ainakin 1.45 tuntia.

  • Lauantai 16.2.2019 klo 14.00

Myös toisen lenkin lähtöpaikka on Usmin uimarannan parkkipaikka (Usminjärventie 206, Hyvinkää). Juostaan rauhallisella vauhdilla noin 10 kilometrin lenkki polkujen kunnon mukaan. Aikaa kannattaa varata noin 1.45 tuntia. Suosittelemme nastallisia kenkiä.

  • Sunnuntai 24.3.2019 klo 10.00

Lenkin lähtöpaikka on Hyvinkään jäähallin pysäköintialue (ns. hiihtäjien p-alue eli hiekkakenttä jäähallin pohjoispuolella) osoitteessa Vaiveronkatu 70, Hyvinkää. Lenkin pituus on noin 10–12 km lumitilanteesta riippuen ja vauhti rauhallinen. Aikaa kuluu noin kaksi tuntia. Jälleen kerran suosittelemme nastallisia kenkiä.

Tervetuloa mukaan lenkeille!

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *