Kiitos osallistujille – nähdään 2020!

Kytäjä Trail juostiin lauantaina aurinkoisessa säässä. Samalla tehtiin uusi osallistujaennätys: 200 ilmoittautujan raja meni rikki viimeisenä ilmoittautumispäivänä, ja jälki-ilmoittautuneet huomioiden määrä nousi lähes 250 liikkujaan. Kilpailu sujui varsin hyvin, vaikka aina on varaa parantaa. Kiitos kaikille osallistujille!

Järjestämme Kytäjä Trailin myös 2020. Ajankohta on vielä auki, mutta se pyritään lyömään lukkoon lähiviikkoina. Seuraa siis kotisivujamme ja sosiaalisen median kanaviamme!

Voit antaa meille palautetta, jotta ensi vuoden kilpailusta tulisi vielä tämänvuotistakin parempi. Otamme mielellämme vastaan kaiken palautteen! Katso myös kilpailusta otettuja kuvia sekä tutustu tuloksiin.

Ensi vuonna nähdään!

Bookmark the permalink.

One Response to Kiitos osallistujille – nähdään 2020!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *