Kiinnostaako raskas musiikki tai Erämessut? Yhdistä nämä polkujuoksuelämykseen!

Kytäjä Trailin aikaan 9.6.2018 Hyvinkäällä ja Riihimäellä on mainio kattaus vapaa-ajan viihteellistä toimintaa ja niihin on nyt hieno mahdollisuus yhdistää polkujuoksunautinto yksin, kaksin tai koko perheen voimin. Käynnistä päiväsi juoksemalla tai patikoimalla Kytäjä Trailissa 13 tai 23 km ja jatka siitä Erämessuille tai metallimusiikkifestivaali Rockfestiin. Polkujuoksun ajaksi muulle perheelle on tekemistä 500 m päässä sijaitsevissa Hotel Sveitsin Superparkissa tai Seikkailu Sveitsin kiipeilypuistossa. Korkealla puissa kulkevissa reiteissä riittää jännitystä ja haastetta niin nuorille kuin aikuisillekin. Sveitsin ulkouimala on myös varteenotettava paikka viettää aikaa kilpailun aikana tai sen jälkeen.

Erämessut ovat Suomen suurin messutapahtuma liittyen metsästykseen, kalastukseen ja luonnossa liikkumiseen. Tapahtuman linkki www.eramessut.fi

Rockfesteilla 6.-9.6.2018 nähdään ennennäkemättömän kova kattaus ulkomaisia hard rock- ja metallimusiikkiyhtyeitä. Lauantaina 9.6. lavalle nousevat mm. Avenged Sevenfold, Opeth, Amaranthe, Stam1na, Kotiteollisuus ja Santa Cruz. Tapahtuman linkki www.rockfest.fi

Muita linkkejä:

Sveitsin uimala – piristävä pesupaikka alle 500 metrin päässä kilpailupaikasta
SeikkailuSveitsi-seikkailupuisto – seikkailurata yläilmoissa Hotel Sveitsin kyljessä
SuperPark – sisäaktiviteettipuisto Spa Hotel Sveitsissä
Youmove – sisäleikkipuisto Hyvinkään keskustassa
Rockfest-festivaali Hyvinkään lentokentällä 6–9.6.2018

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *